Special Dog Design
 

Special Dog Design maakt alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal, tenzij anders vermeld.

Paracord

U.S. made paracord bestaat uit een kern van draden in een geweven mantel. Hierdoor is het zo sterk dat bijvoorbeeld paracord type III een breekkracht heeft van 249kg per draad.  Het is in allerlei dikten, kleuren en patronen te verkrijgen.

Biothane

Biothane is een goede vervanger van leer. Het bestaat uit een laag sterke nylon band met een beschermende laag kunststof.  Die beschermende laag kunststof zorgt ervoor dat het in vele kleuren verkrijgbaar is.  Biothane is flexibel (ook onder koude weersomstandigheden) neemt geen vocht op, schimmelt niet en is makkelijk schoon te maken met water. Ideaal voor het maken van halsbanden en sluitingen.

PPM hondenlijnentouw 

PPM hondenlijnentouw is glanzend, soepel en voelt zacht. PPM hondenlijnentouw is licht van gewicht en neemt bijna geen water op. Het is bestand tegen schimmel en bevat geen giftige stoffen. 

EM-X 

EM-X staat voor Effectieve Micro organismen. Deze zijn zonder toevoeging van luchtig ingebakken in keramieke buisjes. In de buisjes kunnen de verschillende micro organismen naast elkaar bestaan en van elkaar profiteren. Ze hebben een positieve resonantie, die in staat is vitale processen te ondersteunen en negatieve processen om te keren. Deze resonantie is juist hetgeen waar teken niet van houden, maar het is voor honden niet of nauwelijks voelbaar en daarom zullen ze de band wel verdragen.

E-mailen
Bellen
Instagram